Blog

16/08/2019

On Viure & The Withe Angel

 

ON Viure s'uneix a TheWhite Angel, un nou concepte immobiliari que, a més d’oferir habitatges de luxe en ubicacions de somni, proposa una sèrie de serveis exclusius fets a mida per a cada propietari perquè, quan sigui a casa, gaudeixi de tots els conforts. Aquestes propostes personalitzades pretenen garantir una experiència extraordinària i inigualable al propietari. The White Angel es presenta com una proposta innovadora de la qual On Viure n’ha volgut formar part.


Entre les prestacions de luxe i consergeria més destacades, els inquilins que ho desitgin podran gaudir a domicili dels serveis de neteja, mainadera, xef privat, transport així com d’altres propostes de salut i oci com els serveis de massatges, manicura, organització de festes i esdeveniments o fins i tot classes de ioga entre altres activitats esportives. 

 

The White Angel reinventa la llar en una nova experiència al voltant del benestar.   

The White Angel també vetlla per oferir habitatges d’alt standing sostenibles. Amb l’objectiu de preservar el Medi Ambient, els habitatges són construïts amb tots els mitjans ecològics possibles i a l’abast.  D’aquesta forma es fa un ús responsable dels recursos i es garanteix una sèrie d'avantatges en benefici de la comunitat i de l’entorn com l'estalvi energètic.

 
Actualment, l'oferta immobiliària del grup compta amb tres propostes; dues d'elles s’ubiquen en zones exclusives de l'illa Balear d'Eivissa i una tercera al Principat d’ Andorra, en ple cor dels Pirineus.



Cala Compte, Ibiza

L'arquitecte Victor Rahola ha creat per a The White Angel una edició limitada de 15 cases a Cala Compte, a Eivissa. Aquests habitatges combinen la funcionalitat tradicional de l'arquitectura mediterrània i la contemporaneïtat dels elements, materials i avenços tecnològics més capdavanters. Cada propietat compta amb 352 m² interiors, i fins a 732 m² de terrasses, jardins i soterrani. Les propietats es troben a prop de la millor oferta lúdica, gastronòmica i cultural de l'illa; a 5 minuts a peu de la platja de cala Compte, de cala Bassa i de nombroses cales; a 10 minuts de Sant Josep, a 15 minuts de l'aeroport i a 20 minuts d'Eivissa ciutat i dels seus clubs cosmopolites, restaurants i marines esportives.


Talamanca, Ibiza

The White Angel Talamanca és un conjunt harmoniós de 54 habitatges a primera línia mediterrània i envoltat de tranquil·litat. Compta amb vivendes d'entre 183 i 197 m² interiors, amb terrasses i jardins, una piscina coberta, 3 piscines exteriors, spai zona de fitness, entre molts altres serveis. Les propietats gaudeixen d'una localització perfecta per aprofitar Eivissa al màxim. A només 3 minuts caminant de la platja de Talamanca, a tocar hi trobem una oferta tranquil·la de bars i restaurants d'alta cuina a la vora del mar. El complex es troba molt a prop de Marina Botafoch, un port esportiu ple de vida, botigues de primeres marques i clubs de reconegut prestigi.


Andorra
The White Angel ofereix 160 habitatges al centre d'Andorra la Vella, a prop dels millors restaurants, centres comercials i a pocs minuts en cotxe de Grandvalira, l'estació d'esquí per excel·lència d'Andorra i el domini esquiable més gran del sud d’Europa. Els apartaments, projectats pel reconegut arquitecte Victor Rahola, disposen entre 2 a 5 habitacions, segons es necessiti, i compten amb terrassa, jardí, piscina i soterrani privat. La construcció vol transmetre caliu i confort a través dels materials utilitzats i els habitatges estan orientats al sud-oest per aprofitar tota la llum natural. El complex vol ser un referent d'estil, que no només mira cap a la muntanya sinó cap a tota una filosofia de vida.

On Viure se suma a aquesta proposta immobiliària innovadora i de primera qualitat aportant-hi el coneixement del sector, la proximitat amb el client i un equip altament experimentat. 

Descobreix ON viure, en un clic!