Blog

16/11/2019

Les Bordes d’Arinsal: esperit tradicional adaptat als nous temps

Andorra és un país ric en patrimoni arquitectònic i paisatgístic tradicional i ha conservat en la memòria col·lectiva els principals trets d’una forma de vida que, d’una manera o una altra, ha acabat impregnant els hàbits socials, econòmics i estètics del segle 21. 

El sector immobiliari havia de contribuir a la pervivència d’aquest llegat i, conscients d’aquest fet, On Viure va ser pionera en l’aposta per a una proposta residencial inspirada en les arrels del país, d’una banda, i adaptada a la dinàmica d’una societat moderna en un entorn de muntanya, de l’altra. Així neixen les Bordes d’Arinsal.

Un exponent d’arquitectura tradicional concebuda per generar caliu i proximitat entre els seus residents i per fomentar un estil de vida que permet gaudir d’una llar tranquil·la: lluny del soroll i en un entorn de serveis i de lleure propis de la comunitat que constitueixen.

 A nivell estètic, cada un dels 120 dels habitatges que integren el complex residencial, contemplen tots els elements típics inspirats en l’arquitectura tradicional de muntanya amb diversitat de distribució dels espais que conforme a la seva superfície: des de 80 fins a 320 metres quadrats. L’estructura i la distribució dels habitatges es diversa: des de dues fins a cinc habitacions, en planta o bé en un dúplex o tríplex, i també cases unifamiliars. Totes elles amb plaça d’aparcament i traster. 

Per viure-hi de forma permanent però també bé per a una segona residència, Les Bordes d’Arinsal gaudeixen d’un enclavament ideal per als amants de la neu, a tocar dels accessos a les pistes d’esquí. Tanmateix, si la vostra intenció és fixar-hi la residència durant tot l’any, la zona compta amb un entorn d’establiments comercials, restaurants i bars que us faran el dia a dia més còmode i fàcil. En aquest sentit, també tindreu accés al transport públic gràcies a la línia d’autobús que uneix Arinsal amb Andorra la Vella, amb parada just a l’exterior del complex residencial.

A On Viure us assessorarem i us guiarem perquè la vostra decisió sigui l’encertada. Més que un habitatge, us ajudarem a trobar la vostra llar. Us acompanyarem per vetllar que el procés de compra-venda es faci en les millors garanties i estarem presents passada la transacció per acomplir totes les expectatives dels nostres clients. En aquest sentit,  les Bordes d’Arinsal ofereixen un servei especialitzat d'administració de comunitats de propietaris i una gestió eficaç del manteniment.

Descobreix ON viure, en un clic!