Blog

18/01/2019

La nova eina del Màrqueting Immobiliari

Visites virtuals 3D amb tecnologia Matterport®

La nova eina del Màrqueting Immobiliari

 

Una imatge val més que mil paraules, i en el mercat immobiliari, una imatge pot resultar en una venda. Les visites virtuals estalvien temps i milloren l'experiència de compra dels nostres clients, ja que permeten realitzar visites remotes en qualsevol moment i sense desplaçar-se. On Viure és l'única immobiliària d'Andorra que disposa de la càmera Matterport® amb la millor tecnologia per crear vídeos interactius i visites virtuals de les propietats que venem.

 

La majoria de compradors actuals inicien la cerca d'un habitatge per Internet. Les visites virtuals de la nostra pàgina web ofereixen una experiència immersiva a compradors potencials i són una gran eina de màrqueting per als venedors. Són una forma fàcil, divertida i interactiva de veure un espai mitjançant un entorn de navegació virtual i des de qualsevol dispositiu. Permeten que els compradors es moguin a través d'una propietat i la vegin des de qualsevol angle. Així, els usuaris perceben el lloc de forma natural, com si fos una visita real, sense desplaçaments innecessaris.

L'ús de la tecnologia interactiva pot augmentar l'interès en una propietat i canalitzar les visites reals en els clients que realment estan interessats perquè ja han fet una visita virtual de l'espai. Està comprovat que les propietats amb material gràfic es venen més de pressa i els vídeos 3D permeten rebre visites dels compradors potencials reals.

 

En definitiva, si vols que el teu habitatge generi interès en un mercat tan competitiu com l'immobiliari, has de fer que destaqui. La tecnologia virtual és una forma de publicitat molt efectiva i atractiva per als nostres clients. A On Viure no només fem fotografies sinó que escanegem l'interior dels espais amb una alta precisió i qualitat amb la nostra càmera Matterport®. Un servei que oferim en exclusiva als clients amb propietats a la nostra immobiliària.

 

Contacta amb nosaltres i augmenta la visibilitat de la teva propietat amb les visites virtuals 3D d'On Viure. Visita aquesta propietat de les Bordes d'Arinsal a Andorra per veure’n un exemple: 

https://my.matterport.com/show/?m=dnyEx6mfZkK

Descobreix ON viure, en un clic!